Έναρξη σχολικής χρονιάς




Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο σχολείο μας. Η διευθύντρια κ. Πηνελόπη Ρασιδάκη υποδέχτηκε όλα τα παιδιά, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους παλιούς μαθητές και καλοσώρισε ξεχωριστά τα νεοφερμένα "πρωτάκια" μας.

Παρών επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Καλαντζής που έιχε καθίσει όπως δήλωσε κι ο ίδιος στα ίδια θρανία που κάθονται τώρα οι σημερινοί μαθητές παροτρύνωντάς τους  να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε επίσης Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλειος Φωτάκης (αφού το παιδί του φοιτεί ήδη στο σχολείο μας) και  ενθάρρυνε με τη σειρά τους τα παιδιά να επιδιώξουν να πιάσουν τους στόχους τους.

Ο σύλλογός μας μοίρασε στους μαθητές της Α' Δημοτικού ένα ντοσιέ με σχολικά προιόντα και ένα σημείωμα με "οδηγίες" για το σχολείο.

Από αύριο 12-9-2023 ξεκινάει το κανονικό πρόγραμμα του σχολείου με ώρα λήξης 01.15 μ.μ. ενώ παράλληλα ξεκινάει και το ολοήμερο με ώρα λήξης 02.55 μ.μ. Καλή χρόνια σε όλους μας και καλή συνεργασία σε όλους μας (μαθητες - γονείς - δασκάλους)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις